Дјурант Вил

Вил Дјурант

Вилијам Џејмс Дјурант бил американски писател,историчар и филозоф.Најпознат е по својата дело Историја на цивилизацијата.
Пронајдени се 1 книги вкупно
Возвишени умови
2015
0 Гласови
Книги по страница: