Кожухаров Сашо

Сашо Кожухаров

Сашо Кожухаров роден е 28.12.1960.Професор, Декан на Економскиот факултет и Проректор за наука и развој на Универзитет за туризам и менаџмент во Скопје.

Found 1 books in total
Бизнис
2007
0 Votes
Books per page: