Раткевич Александр

Александр Раткевич

Раткевич, Александар Михајлович (роден на 10 јануари 1954 година) - руски писател во Белорусија. Претседател на белорускиот литературен сојуз "Полоцк филијала" од 1994 година.

Found 1 books in total
Books per page: