Бренд-помощь простое руководство,которое поможем решишь проблемы брендинга

Бренд-помощь простое руководство,которое поможем решишь проблемы брендинга

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: ПИТЕР
Категории: 339. Трговија. Комерцијално работење. Меѓунар
Автори:
Страници: 336 страници
Повези: Тврда корица
ИСБН10: 5947239884