Маркетинг - Теоретски основи

Маркетинг - Теоретски основи

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Нема
Категории: 658. Деловен менаџмент, администрација. Комер
Автори:
Страници: 558 страници
Повези: Мека корица
ИСБН13: 9786086540265