Политика на цени во маркетингот

Политика на цени во маркетингот

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Нема
Категории: 658. Деловен менаџмент, администрација. Комер
Автори:
Страници: 269 страници
Повези: Мека корица
ИСБН13: 9786086540241