Прирачник за безбедност и здравје при работа (со збирка на прописи)

Прирачник за безбедност и здравје при работа (со збирка на прописи)

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Академик - Скопје
Категории: 331.4 Работна средина. Работно место. Заштита
Автори:
Страници: 559 страници
Повези: Тврда корица
ИСБН13: 9789989833892