Базична методологија на научно истражување

Базична методологија на научно истражување

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Меѓународен Центар за Славјанска Просвета
Категории: 001. Наука (општо)
Автори:
Страници: 226 страници
Повези: Мека корица
ИСБН13: 9786086587260