Транзицијата во земјите на Источна Европа по падот на Берлинскиот ѕид

Транзицијата во земјите на Источна Европа по падот на Берлинскиот ѕид

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Студентски сервис
Категории: 316. Социологија
Автори:
Страници: 219 страници
Повези: Мека корица
ИСБН13: 9786084777007