Анализа на истражувањата спроведени во 5 училишта во Скопје во рамките на проектот Мировно образование (2011 - 2012)

Анализа на истражувањата спроведени во 5 училишта во Скопје во рамките на проектот Мировно образование (2011 - 2012)

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Прва детска амбасада во светот Меѓаши -Скопје
Категории: 373. Видови на општообразовни школи. Претшкол
Автори: Нема
Страници: 177 страници
Повези: Мека корица
ИСБН13: 9786084603030