РИЗИКОТ ОД ФЛУКТУАЦИЈА НА ДЕВИЗНИОТ КУРС И ФИНАНСИСКАТА ПОЛИТИКА НА ПРЕТПРИЈАТИЕТО

РИЗИКОТ ОД ФЛУКТУАЦИЈА НА ДЕВИЗНИОТ КУРС И ФИНАНСИСКАТА ПОЛИТИКА НА ПРЕТПРИЈАТИЕТО

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Народна банка на Република Македонија
Категории: 339. Трговија. Комерцијално работење. Меѓунар
Автори:
Страници: 169 страници
Повези: Мека корица
ИСБН10: 9989107033