Лобирање во културата

Лобирање во културата Конзулската дипломатија во Битола

0.00 Avg rating0 Votes
Series: NA
Publisher: Македонско научно друштво - Битола
Genres: 328. Парламенти. Петставување на надодот. Вла
Authors:
Pages: 114 pages
Binding: Мека корица
ISBN13: 9786084616917