Практикум за изработка на проценка на ризик на работно место

Практикум за изработка на проценка на ризик на работно место

0.00 Avg rating0 Votes
Series: NA
Publisher: Меѓународен Центар за Славјанска Просвета
Genres: 331. Труд. Вработување. Работа. Економика на
Authors:
Pages: 225 pages
Binding: Мека корица
ISBN13: 9786084689805