Преглед на даночните закони што влијаат врз граѓанските организации во Централна и Источна Европа

Преглед на даночните закони што влијаат врз граѓанските организации во Централна и Источна Европа

0.00 Avg rating0 Votes
Series: NA
Publisher: Македонски центар за меѓународна соработка
Genres: 061. Организации и други видови корпорации/зд
Authors: NA
Pages: 208 pages
Binding: Мека корица
ISBN10: 9989102112