Невладиниот сектор како етички коректив на општеството или за Механизмите на етичкото дејствување на невладините организации

Невладиниот сектор како етички коректив на општеството или за Механизмите на етичкото дејствување на невладините организации

0.00 Avg rating0 Votes
Series: NA
Publisher: МЦМС
Genres: 061. Организации и други видови корпорации/зд
Authors:
Pages: 181 pages
Binding: Мека корица
ISBN13: 9789989102677