Организирање на конференции и настани во јавна/државна институција / Handbook on the organization of conferences and events by a public/state institution

Организирање на конференции и настани во јавна/државна институција / Handbook on the organization of conferences and events by a public/state institution Од А до Ш: Како до совршена конференција? / From A to Z: How to organize the perfect conference?

0.00 Avg rating0 Votes
Series: NA
Publisher: МБА. Спец. Санде Смиљанов
Genres: 005. Менаџмент
Authors:
Pages: 96 pages
Binding: Мека корица
ISBN13: 9786086616816