Дистрибуција

Дистрибуција Маркетинг канали

0.00 Просек0 Гласови
Серии: Нема
Издавач: Европски универзитет
Категории: 658. Деловен менаџмент, администрација. Комер
Автори:
Страници: 334 страници
Повези: Мека корица
ИСБН13: 9786086540272